Har haft ...

publicerat i Allmänt;
en underbart skön helg :) I fredags bjöd vår lilla tjej på kräftor som hon fiskat på aktiviteten "Sommarkul" som kommunen anordnat. Hon fick med sig 20 kräftor hem som min kära mor fick koka. Jag har lite svårt för det där momentet som måste göras innan de blir ätbara...
 
 
Till kräftorna hade vi också timjanpaj med kantareller, mums!
 
Jag är med i Buzzador och ibland kan det komma små trevliga saker som jag och andra ska få prova och lämna omdöme på. Den här gången kom ett trevligt paket med massor av schampo från Pantene. Sånt är najs :thumbup:
 
 
Lördagen hade jag bl a pysseldag. Jag har fått betällning på en kalenderframsida igen, vilket är så kul :thumbup: Så det blev att se till att den blev klar och det blev den :) Idag kommer bara en liten försmak av hur den ser ut, vill inte avslöja något i förvag ;) En bild på hela framsidan kommer i veckan :thumbup:
 
 
 
Jag har också börjat kolla på den första lektionen i "Digital bildbehandling" och blir så fascinerad över allt som går att göra i photoshop, helt otroligt! Nu när jag är student så har jag möjligheten att kunna köpa det senaste photoshop-programmet, Photoshop CS 6, till ett väldigt förmånligt pris och det tillfället kommer jag absolut att ta :)
 
Nej, nu ska jag nog ta och titta på en lektionsdel till i kursen. Det gäller att passa på då tid och ork finns ;)
 
Ha det!
Malin
 
 
 
 
 
 

Kommentera inlägget här :