I tisdags ...

/ Permalink / 0
beställde jag mig en kameraryggsäck och redan på onsdagen kom ett sms att den fanns att hämta på ICA. Det var verkligen snabbt :) Jag hade beställt en "Lowepro Fastpack 200" färg blå och den är verkligen supersnygg! Ryggsäcken var nedsatt till halva priset och det är ju inte fel :P Det blev till att plocka fram kameran och resten av utrustningen och börja packa i och jag kan inte säga annat än att jag är jättenöjd :thumbup: Den är så skön att ha på ryggen och det är smidigt att komma åt kameran.
 
 
Så här ser den ut framifrån. Upptill är det ett större fack där jag kan ha mobil, nycklar, fika osv. Mitt fram är det ett lite mindre fack där jag har sladd och andra småsaker. Facket längst fram har jag instruktionsböcker, putstrasor, rengöringssaker osv. Nertill till höger, där en snodd sticker fram, finns ett nätat fack där jag t.ex. kan ha en vattenflaska.
 
 
Längst ner, under det främre facket är själva kamerans hem ;) Där får jag plats med kameran, Canon EOS 450D, med monterat batterigrepp Canon BG E5, med monterat objektiv Canon EFS 55-250 f/4-5.6 IS. I facket bredvid har jag blixt Canon 430 EX II, objektiv EF-S 18-55 IS och har plats över för eventuella nya objektiv :thumbup:
 
Ja, det blev ett inlägg om min utrustning eller en del av den :) Jag har även ett kamerastativ och lite annat smått och gott men det har jag inte i ryggsäcken ;)
 
Ha en skön dag!
/Malin
 
 
 
Till top