Idag har ...

/ Permalink / 0
pysseltarmen fått sitt ;) Innan terminens slut fick jag en beställning på att göra en kalenderframsida till min kollega :) Jag jobbar som lärare och ni som vet hur lärarkalendrarna ser ut så tror jag ni förstår att man kanske vill ha en annan framsida, de framsidor som är, är såååå tråkiga :thumbdown: Den röda lärarkalendern från Planeraförlaget har en transparant plastframsida och under den på själva kalenderns framsida går det ypperligt bra att fixa till något mer roligt :thumbup: Så idag när regnet vräkte ner så pysslade jag för fullt. När jag väl kommer igång är det så rogivande och tiden bara flyger iväg. Perfekt avkoppling ;) 
 
 
Här är lite av materialet jag använt mig av. Jag är stormförtjust i Magnolias stämplar. Dessa färglägger jag med Promarkerpennor, vilka jag också är stormförtjust i :love:
 
Här är en liten glimt från det färdiga alstret. Jag lägger ut in bild på hela framsidan nästa vecka då den har levererats :thumbup: och då kommer jag skriva lite mer om vad jag använt mig av för material.
 
 
Ha det bra!
Malin
Till top