Pysseltagen ...

/ Permalink / 2
har fortsatt idag med :) Nu var det dags att ta tag i att göra ett bröllopskort som jag fått beställning på. Efter önskemål från beställaren, så är det nu klart och själv är jag väldigt nöjd. Skulle jag få det på min bröllopsdag skulle jag bli jätteglad. Fy, vad det låter skrytigt och osvenskt, men så är det :thumbup:
 
 
Som vanligt har jag använt mig av stämpel från Magnolia :) Mer om vad jag använt och hur kortet blev kommer nästa vecka då jag levererat kortet. I morgon tänkte jag ta tag i min egna personliga kalenderframsida. Har en liten tanke om hur jag ska göra... Sedan ska vi ta och hämta hem lite hö till hästen. Bäst att ringa bonden i morgon och kolla så att vi kan komma förbi och hämta hem lite.
 
Nej, nu ska jag ta och avsluta kvällen med lite OS. Oj, vad duktiga de är! Bolt är grym :thumbup:
 
Förresten, är det någon som vill beställa ett kort så går det bra :) Jag gör personliga bröllopskort, dopkort, födelsedagskort you name it! Maila mig för mer info!
 
Trevlig kväll!
/Malin
 
 
#1 - - Emelie:

Vad duktig du är! :)

Svar: Tack Emelie!
malinlorentzon.se

#2 - - Ann:

Jag ser med spänning fram emot att se kortet färdigt liksom förra kalenderkortet.
Det måste vara så avkopplande att pyssla som du gör, när man har tid förstås. Och roligt när resultatet blir så himla fint!
Kram

Svar: Ja, det är ju det där med tiden som är den svåra att få till... Hoppas att det går att sitt ner något sedan när jobbet drar igång för det är som sagt avkopplande :) Kram
malinlorentzon.se

Till top