Dagen...

/ Permalink / 0
innan julafton ... eller rättare sagt kvällen innan. Det känns ganska bra. Det har blivit lite av prioriteringarnas jul iom att läget är som det är. Jag har inte gjort något julgodis, köttbullarna blir köpta osv. Fast det blir jul ändå och den ska bli kanon! Det är här och nu som gäller!
 
Måste bara visa en bild på Peppes bästa polare. De är tre ponnysar i hagen men alltid när jag är i stallet så står Peppe tillsammans med skimmeln som kallas Hajen och är ursöt med världens längsta ögonfransar :)
 
Peppe & Hajen :love:
 
Vi har haft en mysig dag idag. Jag ska nog införa som tradition att titta på "Trolltyg i tomteskogen". En helt underbar film :thumbup: Ni skulle höra min lille sons (han är 4 år) kommentar när trollens mamma visades i bild: "Där är ju du mamma". Tack för den ;)
 
Trollmamman, snygg va´? Hoppas bara att jag inte ser så eländig ut :)
 
Ludde hängde på och kröp upp i soffan till Siri och myste under filmen :love:
 
 
Som alltid kvällen innan julafton så äter vi "tomtegröt" och skinksmörgås. Sedan har vi som tradition att ställa ut gröt till tomten så att det kanske ligger lite paket under granen på julaftons morgon. Det är en tradition som jag har med mig sedan jag var liten. Det gjorde vi i alla år på den tiden! Lite pinsamt när jag var i tonåren kanske men väldigt mysigt när jag väl tänker efter.
 
Hoppas att tomten blir nöjd :)
 
Nu laddar jag för lite glöggmys i stallet i morgonbitti :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
Till top