I helgen...

/ Permalink / 2
blev det lite lussekattsbakning :) Saffran luktar så underbart gott! Jag fixar degen så får barnen baka. Så har vi gjort i alla år. Det blir alla möjliga former på lussekatterna, så charmigt :) I år blev det inga snoppar i varje fall, det blev lite fniss när de formade degen som denna kroppsdel, men de hamnade inte på plåten. Det som gräddades på plåten var bl.a. några sniglar och bokstäver. 
 
Luktar ljuvligt!
 
Mina små bagare :love:
 
Resultatet :)
 
När de väl var klara och svalnat så var vi tvungna att ta oss ett smakprov och det blev klart godkänt :thumbup:
 
Idag, efter en vilopaus när barnen gått till skolan (är så otroligt trött :tired: ) så tog jag med mig Ludde till stallet. Det är bland det bästa han vet :) Idag var vi helt själva där... lugnt och tyst, rena hälsokällan :) Jag gjorde det dagliga pysslet med mat och mockning och sedan hälsade vi på Peppe såklart :) Peppe är så söt för han tycker verkligen om Ludde och vill gärna hälsa på honom :) Så idag kom han genast fram till ingången i hagen och ville hälsa. Peppe tycker det är särskilt kul när Ludde är med, när Alva och han ska ta en tur ut i skogen :love:
 
Ludde och jag passade sedan på att gå en promenad. Det är ju helt underbart på landet. Massor av snö, tyst och friskt :) Ludde älskar också snön och far som ett yrväder :)
 
En flygande cocker :D
 
Mattes hjärta :)
 
Såg att det passerat 800 besökare, kul :) Det är alltid trevlig med era kommentarer ;) Kanske ska hitta på något när bloggen passerar 1000 besökare, vi får se.
 
Skickar också en extra tanke till de på Stiga som blivit varslade idag. GGP ska flytta all tillverkning till Italien så 175 personer förlorar sina jobb :( Verkligen oroväckande! Vart är vi på väg egentligen?
 
Ta hand om varandra!
/Malin
 
#1 - - Jessica:

Underbar flygcocker!
Själv har jag en garnstövare (ligger ett garnnystan under finrumsbordet varenda em när vi kommer hem...)
Kram J

#2 - - Ann:

Vilka söta små sockerbagare och så lika!! :-)
Kram

Till top