Natten går ...

/ Permalink / 0
tunga fjät... Tänk att det redan är/har varit Lucia. Idag var det Lussefirande bara för alla barnen och fröknarna på dagis. Här hemma hade jag en liten kille som bestämt sig för att vara Lucia på dagis och så fick det bli.
 
Den sötaste Lucian idag :love:
 
Jag skickade för säkerhets skull med stjärngossestruten och stjärnan, så han hade varit det också :)
 
Siri har varit hemma ett par dagar för att kurera sig från sin gräsliga förkylning. Idag har hon känt sig mycket bättre så hon har fått plocka fram lite tomtar och julkrubban. Julkrubban har jag ärvt av min pappa. Den är jättefin men den ene vise mannen är lite smått skrämmande ;)
 
Julkrubban, visst är den fin :)
 
Den ene vise mannen. Visst ser den lite skrämmande ut :)
 
Ikväll har det blivit riktigt kallt, -13 grader. Jag kände att det var inte riktigt schysst att låta Alva, lite smått förkyld, rida Peppe så då tog vi en promenad med honom istället. Det var så mysigt!!! Bitande kyla i kinderna och så gott som stjärnklart, så vackert! Peppe skrittade på så bra och tyckte det var riktigt kul att komma ut. På vägen tillbaka till stallet var det riktigt kul, för när Alva sprang med honom, så att han skulle få trava, så blev han så glad att han brallade (sparkade bakut) och sedan när hon började springa med honom igen hoppade han på alla fyra och var på riktigt bushumör :D Härligt med livsglädje!
 
Han kan allt busa till det :)
 
Ikväll har jag och mannen avlutat kvällen med god glögg och lussekatt :) Hoppas att ni också har haft en bra och mysig Lucia.
 
Ta hand om varandra!
/Malin
 
Till top