Tog ...

publicerat i Allmänt, Inredning;
några dagar off från bloggen... med all rätt enligt mig :) Julen har passerat i ett rasande tempo vilket både kan kännas skönt och tvärtom. Barnen var nöjda med sina julklappar och även jag. Jag fick bl a några små tomteljuslyktor, ett prydnadshjärta, två jättefina ljuslyktor och en prydnads"tomte/ängel". Den ena lyktan och prydnadstomten/ängeln står fint och bryder mitt gamla symaskinsbord som jag fått från min mormor :) Jag fick även lite pengar som jag ska köpa något till mig själv. Så nu kom tanken upp igen, ritplatta eller inte??? Tar gärna emot råd! Ska jag annars hålla i pengarna till en framtida bättre kamera? Vi har också hunnit med lite magsjuka (som många andra har gjort vad jag förstått). Lindrigt blev det, tack och lov!
 
Den ena ljuslyktan, så söt!
 
Tomte/ängel och ljuslykta, fint som snus ;)
 
Det fanns en som var oerhört sugen på julskinka :) Han fick såklart smaka :thumbup:
 
Peppe har fått lite julvila, med all rätt! Han har haft det riktigt bra och blivit ompysslad, fått julklappar och lite gott att äta.
 
Nu ska vi ta och ladda för lite kalas i helgen. Det är dags för 193 årskalas! Det är två som fyller, min mormor och min mosters mans pappa, 96 år respektive 97 år! Det ni!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 

Kommentera inlägget här :