På söndagarna ...

/ Permalink / 2
brukar jag åka med Alva så att hon får hoppträna med Peppe för Anna Liedholm och så blev det även idag :) Det har gett Alva massor!  Att få träna kontinuerligt för en hopptränare har gjort att hon har gått framåt i hoppningen så mycket, vilket är väldigt roligt :thumbup:. Idag fick tjejerna hoppa bana. Anna, tränaren, ser till att de får hoppa varje hinder var för sig först  innan hon låter hoppryttarna hoppa dem som en bana, vilket är toppen. Det gör både att ryttaren och hästen blir trygga i sin uppgift.
 
Idag passade jag naturligtvis på att ta kameran med mig, för jag måste träna på att ta foton på hoppekipage. Det är inte lätt att få till bra hoppfoton. Det är mycket man ska tänka på bl a komposition, vilka inställningar man ska ha på kameran, var jag ska stå för att få med ekipaget på bästa sätt osv. Men shit vad kul det är :thumbup:
 
 
 
 
 
 
 
Trevlig kväll!
/Malin
 
#1 - - lillemor lorentzon:

jättetrevlig blogg med många fina foto.
fortsätt i den här stilen med din blogg.
kramar mamma och pappa.

Svar: Tack! Ska försöka fortsätta i rätt stil ;)Kram!
malinlorentzon.se

#2 - - Ann:

Vilken proffsig blogg och vad duktig du är med kameran!
Det skulle vara så roligt att lära sig mer om fotografering och lite om hur man använder olika bildredigeringsprogram.
Fina pållar!
Kram a

Svar: Tack Ann! Vad glad jag blir :) Ja, att fotografera och redigera foton är så kul och det finns hur mycket som helst att lära sig. Får väl se om jag kan tipsa lite här. Du får gärna skriva om det är något du undrar över så får jag se om jag har kunskapen att kunna svara :)Kram Malin
malinlorentzon.se

Till top