När man ...

/ Permalink / 2
är sjukskriven som jag är får man av läkaren uppmaningen att "du ska göra det du tycker om, roliga saker, ta hand om dig". Så idag gjorde jag ett besök hos en otroligt pigg, pratglad, levnadsglad, varm, imponerande kvinna som gjorde min dag. Jag önskar att jag själv är sådan hon är, men just i den här perioden i livet känns det långt borta emellanåt. Mellan mig och denna kvinna skiljer det 58 år! Jag tog med mig hunden, köpte lite gott fika och tog bilen och hälsade på min mormor. Min mormor är snart 96 år och pigg, glad, grym på att sticka och så rolig. Hon har åsikter om allt och hon säger precis det hon tycker :) 
 
Här pratar vi stickning och garner. Hon är superduktig på att sticka strumpor :)
 
Mormor Ruth :thumbup:
 
Fikat var mycket gott och pratstunden mycket trevlig :)
 
Nu avslutar jag dagens inlägg med ett par foton på en såååå sööööt liten tjej. Skriv gärna vad ni tycker om fotona. Till exempel är de för ljusa, för mörka? Ser färgerna konstiga ut? Jag har inte kalibrerat min datorskärm så färgerna hos mig ser förmodligen inte likadana ut hos er.
 
 
 
Ta hand om er!
Malin
 
#1 - - Anonym:

Svarvita bilden är jättefin! Och vilken mormor! Min mormor var oxå en fena på stickning. Synd att mitt intresse började precis när hon var borta... eller var det just därför? Har inte tänkt så innan, hm. Skönt att du gör saker Malin. Här händer det inte mycket idag, både jag o dottern är hängiga. Hoppas vara pigga igen tills imorrn. Kram Jessica LP

#2 - - Ann:

Jättefina bilder!!! Älskar svartvita foton. I mina ögon ser dom jättebra ut.
Härligt med en så pigg mormor och vet du att Ruth är ett av mina favoritnamn :-)
Stor kram

Till top