Nja...

/ Permalink / 0
kan inte direkt säga att jag har haft en bra måndag ;( En riktig j**la skitmåndag har det varit :thumbdown:
Däremot igår så var det bättre. Dagen började med payandjump-tävling på TRK där Alva och Peppe ställde upp 50 och 60 cm. Den här gången blev det en rosett och det var inte Peppes fel att det bara blev en. Alva glömde vägen i 50 cm och det blev 4 fel men hon tog det riktigt bra :thumbup: I 60 cm skötte de sig bägge två :D Han kan allt vår lille Peppeman :)
             
Nöjt ekipage :)
 
Vad är det med blogg.se, fotona blir ju helkonstiga när man lägger upp dem :mad: Helkonstig form blir det på dem. Är det någon som vet varför?
 
På eftermiddagen var vi hemma hos brorsan och hans familj och firade fars dag. Jag har världens sötaste brorsbarn! Lilltjejen har börjat prata och det högt och ljudligt. Vi övriga fick inte en syl i vädret utan satt bara och skrattade åt denna söta lilla varelse :) Får se om det kan komma något litet sött foto på henne framöver, om jag får lov ;)
 
Var det någon som såg TV 4:a-sporten igår, Kanon & Kalkon? Snacka om att journalisten gör bort sig! Say no more! Det var så lågt det bara kan bli och jag skäms för dem! Det handlar om insamlingen, som varit på facebook, till Sara Algotsson Ostholt och hästen Mrs Medicott.
 
Nej, nu är det dags att krypa till kojs och hoppas på en bättre dag i morgon.
 
Ta hand om er!
Malin
Till top