Nu har ...

/ Permalink / 0
det varit några tuffa dagar, fy för att känna så här ;( Måste bara tacka alla gulliga, fina vänner och arbetskamrater som tänker på mig. Häromdagen kom två av mina arbetskamrater förbi med en jättefin blomma. Jag är glad att de kom trots att det var väldigt jobbigt.  
 
 
Som tur är har jag mina underbara barn, familj omkring mig som stöttar när det är som tyngst. Plus de som finns där, de på fyra ben, Ludde, Peppe, katterna osv. De betyder så oerhört mycket och finns där med sin närhet och värme! Att stå helt själv i detta hade inte gått. 
 
En av våra mysstunder i soffan :)
 
Ligga nära är mysigt :)
 
Nog om det tunga och jobbiga! Nu till något som är så spännande! Jag har köpt en yttepytte liten del i Sara Algotsson Ostholt stjärnhäst Mrs Medicott, Saras kommande OS-häst i fälttävlan :thumbup:  Ägaren, tror det är en tysk, tyckte det var dags att sälja hästen nu och Sara hade inte pengar att köpa den. Om man säger så, en sådan häst är inte gratis! En tjej vid namn Tina uppmärksammade detta och startade gruppen "Rädda Mrs Medicott åt Sara Algotsson Ostholt" på Facebook för drygt en vecka sedan och genom den börjat en insamling för att Sara ska kunna behålla Mrs Medicott. Hur coolt som helst :cool: Gruppen har snart samlat in närapå 500 000 kr!!! Är ni nyfikna och kan tänka er att sponsra med en summa så klicka på länken här ovan :)
 
 Sara och Wega
 
 
 
Ta hand om er!
Kram Malin
Till top