En underbar ...

/ Permalink / 1
helg går mot sitt slut och en ny arbetsvecka närmar sig. I lördags var vi på träningstävling på Holavedens Lantliga Ryttarförening. Alva och Peppe var anmälda till 50 cm och 60 cm. De var så duktiga bägge två så det blev två rosetter att ta med sig hem :thumbup:
 
 
Alva och Peppes nästa mål är att hoppa 70 cm :) Nästa helg är det "Pay and Jump" på TRK men då blir det start i 50 cm och 60 cm. Vi måste träna mer först innan vi ger oss på 70 cm enligt ryttaren  ;)
 
I helgen har vi också njutit av det underbara höstvädret. Hösten är verkligen vacker. Trädens alla vackra färger, den friska luften, solen som värmer. Riktigt underbart! Helst vill man inte vara inne utan ute hela tiden :)
 
Idag hoppade vi över hoppträningen. Jag tyckte att det räckte med hoppningen som var igår och det gjorde säkert Peppe också ;) Fast min morgon bestod av morgonfodring och utsläpp av hästarna i stallet. Alltid lika mysigt :) I eftermiddags var det stalldags igen. Peppe blev klippt och fick efter beställning av Alva ett hjärta på rumpan :) När klippningen var klar fick han en dusch och schamponering av mig så nu är han så ren och fin :) 
 
Nej, nu ska jag ta och installera mitt nya fotoprogram :) Håll tummarna för att det går smidigt!
 
Vi hörs!
Malin
 
 
 
#1 - - aliengirl ^w^:

Jag minns när jag var med i mina tävlingar. Jag vann 1a pris i trav och 3e pris i skritt, med en ny häst som var en riktigt stor häst. :)

Svar: Härligt!
malinlorentzon.se

Till top