Tjohooo!!!

/ Permalink / 1
Idag kom ett mycket efterlängtat mail på datorn. Det var bedömningen på första inlämningsuppgiften i kursen "Digital Bildbehandling" och den blev godkänd :thumbup: Som jag lovat innan kommer jag att lägga upp fotona här på bloggen :)
 
Före bildbehandling
 
 
Efter bildbehandling
 
Så nu kommer jag ha tillgång till lektionerna 6-10 när de kommer ut. Lite press har du allt när du läser kursen på distans. Du måste fixa första uppgiften om du ska kunna gå vidare, vilket jag tycker är bra. Annars tror jag att det blir lite väl slappt.
 
Nu har jag också skaffat mig Photoshop CS6 efter att ha haft det på prov en månad. Jag fick det till ett mycket bra pris nu när jag är student, vilket gillas :D Hoppas nu bara att det hinner komma innan helgen så jag kan hinna installera och leka lite. Vilket program det är! Det är helt fantastiskt vad mycket du kan göra med dina foton i det programmet. Nu ska jag bara se till att lära mig allt :thumbup:
 
I helgen ska Alva och Peppe vara med på träningstävling i hoppning på Holavedens Lantliga Ryttarförening :) De ska starta i 50 cm och 60 cm. Vi får väl se hur pigg Peppe är. Just nu har han en hel del päls ... Förhoppningsvis blir han klippt senare i helgen :thumbup:
 
Nu ska jag ladda för hörselkurs i Jönköping i morgon :)
 
Vi hörs!
 
Malin
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Emelie:

Vad duktig du är! Jag måste verkligen ta tag i mina kurser nu och göra klart dom.. Det är ju så kul när man väl kommer igång! :)

Svar: Tack Emelie :) Ja, kursen är så kul. Funderar starkt på att anmäla mig till den andra kursen de har också. Du hade gått den, eller? Vad tyckte du?
malinlorentzon.se

Till top