Helgen har...

/ Permalink / 0
bara rusat iväg. Det har varit fullt upp :) I lördags spelade min mellantjej fotbollsmatcher. De drar samman flera lag från samhällena runt om stan och så blir det 3 st matcher där varje är 2*10 min. En del spelare är så små och de är så duktiga!
 
Full fart med bollen!
På söndagen var det dags för Pay and jump på TRK. Alva och Peppe ställde upp i 50 cm och 60 cm. I 50 blev det ett litet stopp på ett svartgult, läskigt hinder enligt Peppe. Alva gav sig inte utan blev mer beslutsam när de kom mot hindret igen och då fixade de det. I 60 cm blev det en felfri ritt och rosett! Hon fick riktigt bra fart på Peppe och det såg så bra ut :thumbup:
 

Vår fine Peppe med en mycket stolt tjej!
 
Senare på eftermiddagen åkte vi ut till brorsan och hans familj på landet och myste med deras nya familjemedlem, en liten Shetland Sheepdog-tjej vid namn Pirra. Ursöt var hon, som en liten ulltuss med vassa små tänder :love: På vägen hem körde vi rätt sakta och tur var det, för bara en liten bit framför oss gick familjen Älg över vägen. Riktigt maffigt vill jag lova. Ungarna tyckte det var superspännande :cool: Efter en massa trasslande med kameran så lyckades jag få ett foto på familjen, inte så bra, det var rätt mörkt men de är där ;)
 


Jo, i torsdags var vi iväg på en grej, vi kollade på hus, utanför stan. Ett superfint hus från 1700-talet, tyvärr finns det ingen möjlighet att köpa mark framöver eller komma intill ladugården som ligger bredvid så vi släppte den hustanken ganska snabbt. Min dröm är att bo en liten bit utanför stan och då kunna ha hästar och andra djur hemma. Det är bara att hålla tummarna att något ska dyka upp, något som kan passa oss. Det skulle vara så underbart :) Det är något som jag alltid har velat, ända sedan barnsben.
 
När det gäller fotokursen så rullar det på och jag har fixat lektion nummer två. Funderar på om jag ska ta och anmäla mig till den andra kursen de har, "Fotografi - visuell kommunikation". Den verkar också kanonbra :thumbup:
 
Nej, nu ska jag nog ta och dra mig tillbaka. Det är en dag i morgon ... Jo, förresten, jag har fått ett fotouppdrag, mitt allra första :D
 
Ha det!
 
 
 
 
Till top