Testar att lägga ...

publicerat i Allmänt;
upp en video från dagens hoppträning för Anna. Kul, för det verkar fungera :thumbup: Peppe skötte sig riktigt bra idag och hade bra tempo :) Inget "tittig" var han heller :cool:
 
 
Helgen har annars varit helt suveränt skön. Efter denna jobbiga förkylning och hosta som jag fick så behövde jag en ordentlig vila. I lördags unnade jag mig en klippning hos duktiga Erika på "Hårstudion". Det blev inga större förändringar utan en ordentlig toppning :) Där träffade jag också vår fd. ridlärare Ann, vilket var väldigt kul. Fick tips om en häst som ev ska säljas och kan inte säga annat än att jag blev väldigt, väldigt sugen. En egen häst ... en dröm, som jag hoppas kan slå in i framtiden. Hästen ska vara en trevlig och snäll kille som skulle kunna passa en försiktig person som mig. Ja, ja drömma får jag allt göra...
 
I fotokursen har den första inlämningsuppgiften kommit ut. Måste först gå igenom lektion tre, fast jag har redan en tanke med hur jag ska göra med inlämningsuppgiften så det ska nog ordna sig. Jag måste fixa uppgiften annars kommer jag inte att kunna se lektion 6-10 och det vill jag inte missa.
 
Veckan som kommer börjar med studiedag i morgon och sedan friluftsdag på tisdagen med föräldramöte på kvällen ... Känns som en bra start på veckan, vi får väl se ;)
 
Hej hopp!
Malin

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ann:

Videon funkar ju bra!
Vad handlade studiedagen om? Nyfiken...;-)
Hoppas föräldramötet gick bra.
Kramar

Svar: 1/2 studiedagen var vi på Norrskolan och jobbade med bla matriserna i teknik. Det var riktigt bra. Andra halvan av dagen var på Ängaryd, men det var jag inte med på. Kände mig inte pigg så jag gick hem och intog soffläge :) Föräldramötet gick bra. Det var representanter från 7 elever ...Kram
Malin Lorentzon

Kommentera inlägget här :