Äntligen ...

/ Permalink / 0
kom jag idag iväg och kunde lämna blod. Innan har det alltid varit något som gjort att jag inte kunnat. Antingen förkylning eller annat. Känns så bra att kunna göra något för någon annan och det är inte säskilt smärtsamt eller svårt. Dessutom blir blodet kollat och det är inte fel :) Det tycker jag att ni som inte gör kan börja göra, om ni nu inte är alltför spruträdda ;) Jag hade också samlat ihop lite poäng så det blev två fina muggar och en ryggsäck med hem :)
 
 
Igår var vi hos svärmor och svärfar på påskmiddag. Tjejerna stannade kvar och sov över till idag, så när vi åkt hem från dem så åkte jag ut till stallet och tog en tur på Peppe. Det var ju helt suveränt gott väder :) Här kommer ett par foton från vår tur :)
 
Underbart!
 
 
Vackert hus :)
 
Idag har Alva ridit lektion och Gustav hängde med ut till stallet. Han var så duktig och hjälpte till :) Nu till en fråga från mig till er som har ridande barn ...Hur stora krav kan man kräva av en 10-11 åring då hon/han rider lektion tycker ni? Jag tycker att man kan ha krav, inte alltför stora men i varje fall att de gör sitt bästa då de rider lektion.
 
Vår lille stallkille :)
 
Kärlek!
 
Just nu ser jag mycket fram emot kvällen i morgon. Då börjar valpkursen på Sommenbygdens BK :) Undrar om det går att få någon ordning på vår lille buse ;) Tror inte det blir några större problem :)
 
Hoppas att ni har haft en bra påsk!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
Till top