Det känns ...

/ Permalink / 1
som om livet sakta men säkert är på väg tillbaka. Jag känner mig glad och positiv och den här känslan jag har nu, var längesedan jag hade. Jag minns faktiskt inte när det kändes såhär sist ... Jag älskar det!
 
I söndags hopptränade Alva och sedan var vi på TGS-uppvisning där Siri visade hur grymt bra hon är på hopprep. Jag var så imponerad!!! Hoppas verkligen hon vill fortsätta till hösten :)
 
Duktiga tjejer!
 
Vår lilla kanin Trollduva har nu fått flytta ut i trädgården i ute buren efter en vinter inomhus. Det har ju varit så kallt på nätterna så jag har inte velat flytta ut henne innan men nu äntligen är hon på plats. Tror allt att hon också tyckte att det var skönt :)
 
Hon är så söt :)
 
Skönt att komma ut :)
 
Måste bara visa ett par foton till, ett på katten...
 
Tjockisen i famlijen som vill bli kliad på magen :) Älskar verkligen vår lille Minus! 
 
och ett på grabbarna grus ...
 
Riktiga kompisar :)
 
Mysigt!
 
Idag är det dags för ridlektion för Alva och Peppe. Får se om han är seg i kroppen efter vår långa uteritt igår tillsammans med Mari och Uro. Jag fick låna fine Baltzar :) Jag kan säga att jag har träningsvärk idag... Det var helt underbart ute. Bäckarna porlade för fullt och fåglarna kvittrade... Att jag mår så bra som jag gör nu kanske beror på att jag har ridit ganska mycket sista tiden... För varje gång när jag rider så är jag så lycklig. Det är tur att öronen sitter ivägen för annars skulle leendet gå runt hela huvudet :)
 
Senare ikväll ska jag också på möte med Sommenbygdens BK. Återkommer senare vad det handlar om.
 
Ha en bra tisdag och ta hand om varandra!
Kram Malin
#1 - - Lisbeth:

Vad härligt att Du känner så nu.Kram!!

Svar: Tack Lisbeth!Kram
malinlorentzon.se

Till top