Tanken...

/ Permalink / 0
var att vi skulle hoppträna idag men pga sjukdom så blev det inställt. Istället bestämde vi med en annan tjej i stallet, Mathilda, att Alva och hon kunde hoppträna tillsammans. Alva blev jätteglad! Så tanken var att vi skulle bygga upp lite hinder men när vi kom upp till TRK hade några tjejer redan byggt upp lite hinder som vi fick hoppa på. Tack! Det gick riktigt bra och Alva hade nog kunnat hoppa hur länge som helst :) Här kommer några bilder som jag tog med Iphonen :)
 
Mathilda & Gatti
 
Alva & Peppe
 
Tjohooooo :)
 
Problemet med mig, när jag står där på backen är att jag blir sååååååå sugen på att rida och hoppa jag med. Trots att jag är lite hopprädd så drar det i hopptarmen :) I morgon så kommer mitt ridsug att stillas något. Då väntar en tur ut på Baltzar tillsammans med Mari på Uro :) Åh, vad kul det ska bli!
 
I paddocken ska det bli ett nytt domartorn. För att vi på klubben ska kunna finansiera det så säljer vi kläder från "Newbody". Det är toppen kläder med bl.a. trosor, kalsonger, linnen, underställ. Är det någon som är sugen att beställa så går det bra att höra av sig till mig.
 
 
Jag är ju Buzzador på Flux Flourskölj med jordgubbssmak för barn så ikväll blev dottern förevigad vid tandsköljningen. Hon tycker att smaken är helt ok, mycket bättre än den vanliga.
 
Sötis!
 
Kan säga att vi fick skölja ett par gånger för det var väldigt svårt att hålla sig för skratt :D
 
I morgon väntar vardagen igen med skola och dagis. Det är alltid roligt att ha mina underbara barn hemma men samtidigt blir det ofta bråk och tjafs mellan dem vilket tär på mitt tålamod. De behöver också komma från sin tjatiga mamma och träffa kompisar :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Till top