En gång ...

/ Permalink / 1
om året är ett måste när det gäller Liseberg och i fredags tog vi en tur dit. Vi åkte halv åtta på morgonen, stannade och fikade på vägen
 
 Mums med fika! Äggsmörgås och kaffe är ett måste vid utflykt :)
 
Sedan åkte vi vidare och var framme i lagom tid tills det öppnade. Dagen fylldes av en massa roliga åk. Jag vill tipsa er om "Kaninlandet" som Liseberg byggt till i år som är perfekt för de mindre barnen. Där finns 2 st små bergbanor, lekplats, kaffekoppen och massor av andra roliga attraktioner.
 
Förväntansfulla barn :)
 
Gustav och Johan ska åka "Hissningen" en lightvariant på höjdskräcken.
 
 
Det killade allt ordentligt i kistan enligt killarna :)
 
En av de små bergbanorna i "Kaninlandet".
 
En god mjukglass fick det bli :)
 
Här står tre hungriga barn vid Burger King och funderar på vad de ska äta.
 
Gustav och jag åkte Kaninresan och han räknade kaniner, 19 st hittade han :)
 
Underbara Balderbacken :)
 
Höjdpunkten på Liseberg enligt mig är Balder. Det finns nog inget som slår den, den känslan man får när man störtar nerför förstabacken är grym. Älskar Balder!!! Tätt efter Balder kommer Flumride. Det är så kul för den kan vi åka hela familjen och vi tycker alla att den är fantastiskt kul. Den här gången blev ungarna totalt genomblöta, men det hör ju till. Jag har svårt att förstå dem som åker Flumride med regnkläder på sig, då har de inte förstått vitsen med åkattraktionen, bli så blöt som möjligt!!!
 
Blöta och överlyckliga barn :)
 
Siri den lilla tuffingen åkte Uppskjutet för första gången, modiga lilla unge! Hon tyckte det var superskoj och direkt när hon kommit ner efter första färden ville hon åka igen :) Åk du!
 
 
 
 
Senare på kvällen stod Gustav och jag i kö till "Släng-gungan" en av hans favoriter. Där kan man åka tvåochtvå, mysigt. Den är så fin där den lyser i nattmörkret. Natt var det för då var klockan efter tio på kvällen och "Kaninlandet" hade stängt. Detta var det sista vi gjorde innan bilen gick hemåt igen. Hem kom vi klockan två på natten, alla nöjda och glada med en aningens ont i halsen :)
 
Det var ett underbart bra avlut på semestern. I morgon ska jag börja jobba... Hur jag känner inför det... mår skit! Mycket beror på att jag förknippar jobbet med allt det som hände i höstas. Jag har sagt att jag ska göra ett helhjärtat försök, men går det inte så kommer jag stoppa direkt. Jag försöker hela tiden peppa mig själv att det kommer bli jättebra men det är svårt när kroppen hela tiden signalerar att jag ska lägga benen på ryggen och springa så fort jag bara kan, bort från allt...
 
Kram Malin
#1 - - Ann:

Det ska bli så kul att åka till Liseberg när tjejerna är lite större. Kaninlandet ser ju lovande ut:-)

Hoppas dom första jobbdagarna har gått bra.

Kram

Till top