Service ...

/ Permalink / 0
vilken service! Jo, jag beställde ett objektiv från Hegethorns till min kamera igår. Klockan var efter fem på eftermiddagen och i morse kl 09.38 visslade telefonen till om att ett sms kommit. Sms:et var från Ica och mitt objektiv hade kommit för att hämtas ut. Grymt snabbt!!! Det är service! Till objektivet köpte jag även ett motljusskydd och filter, najs! Ska bli så kul att fota med denna nya lilla glugg!
 
 
Objektivet jag beställde är Canon EF 50 mm f/1.4 USM och det kommer bli perfekt bl.a. porträtt, landskap. De skickade också med en bok som innehåller alla Canons objektiv, dessutom skickade de med godis, Mentos med colasmak :) Jag har en känsla av att de gärna vill sälja mer och med den här servicen så kommer jag absolut tillbaka!
 
Testfoto :)
Idag har det annars varit fullt upp. Jag har inte hunnit testa objektivet så mycket som jag velat men det hinns med. Jag har varit i stallet och Mari och jag har tvättat ponnystallet så nu ska det bara målas så kommer det vara så fräscht och fint tills ponnysarna ska flytta in igen :)
 
 
Efter lite kaffe, fika och prat så var det dags att åka hem och börja fixa iordning Lilleman, för i morgon går bilen till Linköping och Valla för Lillemans utställningspremiär :) Det ska bli så spännande att se vad han får för kritik! Efter att Lilleman badats, schamponerats och fönats så fick han på sig en huva och ett täcke för att hålla ordning på pälsen plus att han inte ska smutsa ner sina fina öron. Jag kan inte hjälpa det men han ser för kul ut :) Dessutom tycker han att huvan är gräsligt besvärlig, men den som ska vara fin får lida pin som det heter. Nu tror inte jag att han lider särskilt mycket...
 
Sötis!
Hoppas att ni har haft en underbar dag i solen! Håll gärna tummarna för oss i morgon :)
Kram Malin
Till top