Totalt död ...

/ Permalink / 0
så kände jag mig när jag kom hem från jobbet idag. Jag gjorde iordning lite fika gick ut på altanen och satte mig i hammocken. Fikade klart snabbt som bara den för att sedan lägga mig och vila där under en varm fleecefilt, i ett par timmar. Så skönt!!! Nu är jag lite smått människa igen :) Jobbet går helt ok tycker jag, mitt schema blir bra och arbetsuppgiften kommer säkert bli riktigt bra. Tyvärr fick självförtroendet sig en rejäl känga i höstas, osäkerheten gör sig påmind ofta, men det hoppas jag ska bli bättre... Arbetskamraterna är toppenbra och det blir mycket skratt :)
 
Idag var jag en sväng på min gamla arbetsplats och levererade ett par kalenderframsidor som ett par fd. kollegor beställt. Att befinna sig på den skolan är fortfarande jobbigt och hjärtklappningen kommer som ett brev på posten men jag var där och lämnade framsidorna och det är jag nöjd över. Mina kollegor blev nöjda över framsidorna också, vilket känns kul :) Så här ser de ut:
 
 
 
Nu ska vi snart dra till stallet och pyssla om Peppe, underbare lille Peppe <3
 
Ha en skön torsdagskväll och glöm inte bort att det är sista avsnittet av "Sommar med Ernst" ikväll! Ska bli så kul att se vad han hittar på :)
 
Kram Malin
Till top