Underbara ...

/ Permalink / 0
torsdag är här = ledig :) Detta året infaller min lediga dag på torsdagar vilket är helt ok. Det är skönt att kunna ha en ledig dag i veckan att vila ut på. Jag känner att jag verkligen behöver det. Igår var en dag i huvudvärkens tecken, hatar dessa dagar :( Hoppas att det inte kommer fortsätta så... som det var när jag jobbade innan jag blev sjukskriven med sprängande huvudvärk varje vecka. Knapra en massa alvedon tror jag inte är så bra för hälsan.
 
Så idag har Gustav och jag mysdag :) Vi tar det lugnt, väldigt lugnt och fikar och myser :) Det är underbart att få vara hemma med alla sina barn och rå om dem på bästa sätt. Det gäller verkligen att passa på för tiden går fort och de blir stora så snabbt.
 
Underbara blommor.
 
Har varit på G med att köpa nya stallkängor. Vad skulle jag köpa, Mountainhorse, som jag alltid i alla år köpt innan, eller testa Muckboot´s ridkängor... Jag valde det sista, mycket beroende på att de är värmeisolerade ner till -17 och det behövs inte smörjas med något läderfett utan ta på lite "glycerin" som finns på apoteket. Igår kom det och de känns supersköna :) Kanske inte världens snyggaste men smidigaste :)
 
Det blir super :)
 
Ha det gott!
Kram Malin
 
 
Till top