Idag ...

/ Permalink / 0
har vi myst lite extra. Det har ju varit "Alla hjärtans dag". Fast egentligen är det viktigt att visa sin kärlek till varandra under resten av året också och inte under bara just denna dagen. I varje fall så bjöd jag mina underbara barn och man på go´fika :) Det blev tårtbakelse, rosa med hjärta på och den var underbart god :)
 
Många gooooda kalorier :)
 
Mannen bjöd sedan mig och G på lunch från Ban Thai. Som G sa, "Det var fantastiskt gott! Bättre än godis" och det var det :) Tjejerna drog innan lunch till sin farmor och farfar så de missade denna fantastiska lunch. Efter maten, när Johan åkt till jobbet igen så hade jag, Ludde och G filmmys :) Har ni inte sett "Ice age 4" så se den. Så bra!
 
Filmtajm :)
 
I förrgår beställde jag en ID-bricka till Lilleman. Det kan jag rekommendera. Han kommer så klart vara chippad men om han skulle springa bort så ser inte personen chipmärkningen utan en särskild avläsare. ID-brickan gör det förhoppningsvis lättare för personen som hittar honom att få tag på mig som ägare. Ludde har också en ID-bricka och den har hållt i alla år och varit mycket bra. Jag har beställt det från LR design.se. Kolla där om ni är intresserade, de har allt möjligt när det gäller skyltar, dekaler osv.
 
Fint eller hur :)
 
Hoppas ni har haft en underbar "Alla hjärtans dag"!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Avslutar inlägget med en video av Michael Jackson ...
 
 
 
Till top