Jag ...

/ Permalink / 3
 
är kär, totalt upp över öronen förälskad :) Det är allt ett bra tag sedan jag kände en sådan här bubblande lycka och förväntan. Nu för tiden har det varit mycket ner och aldrig denna glädje som jag känner just nu.
 
För ett år sedan började jag fundera ... Ska vi skaffa en kompis till Ludde? Tik eller hane? Som ni förstår så handlar det om en valp :) För ett år sedan kunde jag inte komma fram till något men nu har jag bestämt mig. Det har varit mycket cockervalpar på Facebook, vi fick ta bort vår katt Amadeus och jag hade alltid sagt det att när han inte finns mer, då kan det vara läge för en cocker till. Suget kom starkt! Jag har också funderat på en annan ras, men hjärtat är hos cocker. En helt fantastisk ras, visst med en del trimning men underbarare ras, det finns inte!
 
En dag fick jag se på Facebook att Luddes kennel Shakima´s hade en liten kille kvar i sin kull. Jag funderade några dagar (eller rättare sagt övertalade mannen :) ) och sedan åkte mailet till Ann-Catrine (uppfödaren) iväg. Jo, han fanns kvar och vi fick gärna åka och titta. Så i går efter hoppträning och snabb middag, så drog vi, hela familjen till Söderköping. Ni skulle hört barnen och mig när vi kom in där valparna var, vi smalt som smör i solsken. Den som höll sig lugn var mannen ha, ha. Vi fyra, barnen och jag, satte oss på golvet och direkt kröp en liten valp upp i Alvas knä. Hon frågar "Var är Liam (kallas så på kenneln)?" "Det är han som är i ditt knä". Inget blyg inte, den lille killen :) Sedan blev det mer valpmys, med ett kort avbrott för kaffe, saft och bulle. Hundsnack var det såklart hela tiden :) Den här lille valpens mamma är Luddes fina syster Rakel och pappan är fina Mogge. Vilka föräldrar valpen har :) Supertrevliga bägge två! Mogge var så go´ och ville sitta i knät :)
 
Nu har vi börjat fixa här hemma och vi ser alla fram emot lördagen då "Lilleman" ska flytta hit. Ja, han kommer förmodligen kallas för det. Vi tyckte att det passade honom perfekt :) 
 
Tack Ann-Catrine för att vi får förtroendet att köpa en valp av dig igen! Vi kommer göra allt vi kan för att "Lilleman" ska få det så bra han bara kan.
 
Sitter som en liten bebis :) Så söt!
 
 Puss på nosen Lilleman :)
 
Här är när vi hade kommit och han klättrat upp i Alvas famn :)
 
En kram av Gustav :)
  
Myser med Siri :)
 
Här ligger han och sover precis som sin pappa, med bakbenen rakt ut :)
 
Sov gott när vi åkte hem :)
 
Längtar till lördag :)
Ta hand om varandra!
Kram Malin
#1 - - Lotta Östlund:

Åh, sååå roligt!! Blir bara lita avis, nåja vi har tre så vi ska inte ha en valp än :) Våran Malva är syster till Mogge så hon är faster till de små. Ska till Ann-Catrine på fredag och mysa med dom innan dom flyttar iväg Lycka till med eran nya guldklimp!!!!

Svar: Tack Lotta! Mys lite från mig med på fredag för det värker av längtan i valptarmen :)
malinlorentzon.se

#2 - - Ann:

Ååååååh... Jösses så söt och vilket passande namn - Ludde & Lilleman:-)
När flyttar han in?
Finns det något mysigare än att sitta bland ett gäng av valpar, jag tror inte det.
Grattis till lillebror!

Svar: Ja, visst är det ett passande namn :) På lördag flyttar han in och det ska bli sååååå mysigt!
malinlorentzon.se

#3 - - Moster:

Är man söt?Eller bara jätte söt! Ska vi göra ett byte? Du får en katt så får jag lilleman? Du får välja katt dock inte Signe)

Svar: Tack men nej tack :) Jag behåller allt min underbare, gosige Lilleman :)
malinlorentzon.se

Till top