Välkommen...

/ Permalink / 0
 
hem Lilleman!
 
I går åkte jag själv till Shakima´s kennel och uppfödare Ann-Catrine i Söderköping för att hämta hem Lilleman. Där bjöds det först på gott fika, hundprat innan det var dags att gå igenom alla papper. Efter ett par mycket trevlig timmar var det dags att säga "Hej då" till Ann-Catrine, Lillemans mamma, pappa, syskon och kompisar.  
 
Kärlek!
Dags att åka så vi blev fotade av Ann-Catrine :)
 
Lilleman skötte sig exemplariskt hela bilresan hem. Största delen sov han och när han inte sov kikade han lite. Väl hemma blev det ett varmt mottagande av barn, husse och Ludde. Så spännande det var att se Luddes reaktion, men han har varit så snäll. Idag när Lilleman blev lite för närgången morrade han lite, gjorde en liten markering. Lilleman fattade vinken direkt och tog en lite vidare sväng runt Ludde istället. Annars är det bara svansviftningar från båda cockerrumporna :)
 
 
I går kväll var också mina föräldrar här en liten sväng och gosade. Även mamma tyckte allt att det var mysigt :) Fick tyvärr ingen bild på det men det kan det bli senare :)
 
Pappa myser med sin nya kompis :)
 
Söt som socker!
 
Sussar gott tillsammans med sin anka :)
 
I natt har han varit så duktig och sovit ända fram till kl. 06.00. Då gnydde han så det var dags för mig att pallra mig upp. Jag tog ut Lilleman och han både kissade och bajsade, så duktig!
Jag är så glad i vår nya familjemedlem. Kan bara sitta och le och mysa hela dagarna :) Tänk vilken lycka det är att få ha två fina hundar!
 
Idag har Alva tävlat Pay and jump på TRK. Det vart två starter i 60 cm och felfritt i bägge :) Det var med vattenmatta på ett hinder och det fixade Alva och Peppe helt suveränt bra. Tänk vad träningen har gett :) Härligt att få resultat av den!
 
 Film från Alva och Peppes andra start i 60 cm :)
 
Nöjt ekipage :)
 
Resten av dagen har det varit valpgos för fulla muggar. Dessutom var jag sååååå trött i eftermiddag så jag tog en kudde och lade mig bredvid Lilleman på golvet (hårt och skönt för ryggen kan jag meddela) och slappade. Det var mysigt!
 
Valpmys :)
 
Jo, just det en sak till. Gustav sa att han hade en lös tand och jag tittade efter och visst hade han det! Dessutom hade den nya kommit upp lite bakom. Detta har jag/vi totalt missat och ändå borstar vi hans tänder morgon och kväll. Helt sjukt! I varje fall så tappade han den idag och var så stolt så nu får vi se om tandfén kommer ;)
 
Solt kille :)
 
Nej, nu ska jag mysa med Lilleman :) Har gjort detta inlägg med en hand för han sover i mitt knä på min andra arm :)
 
Tack än en gång Ann-Catrine för förtroendet att få köpa en valp av dig! Han är helt underbar och vi kommer att ta hand om honom på allra bästa sätt!
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 
 
 
Till top