Jag blev...

/ Permalink / 0
bjuden på middag hemma hos mina föräldrar idag. Det bjöds på lutfisk och det var gudomligt gott!!! Vet inte hur många gånger jag sa "Åh, vad gott det är!". Det bjöds på kaffe och munk till efterrätt så efter det var nog dagens kalorier förbrukade :)
 
Underbart gott!!!
 
Ludde var med bort såklart och var satt han tror ni? Jo, vid min pappa och hoppades att det skulle bjudas på något :) Men jag, matte, var med och höll koll på dem så de skötte sig bägge två ;)
 
Riktiga kompisar :)
 
Idag kom också ett efterlängtat paket på posten. Jag har beställt några fotoböcker, 4 st närmare bestämt. Tänkte bli ännu duktigare på Photoshop CS 6. Funderar på att fixa iordning i vårt arbetsrum, göra en fotoavdelning i bokhyllan. Hoppas att energin kan komma. Känns ändå positivt att tanken finns där, så jag är nog på väg åt rätt håll...
 
 
Första boken är "Photoshop CS 6 från början" och det är Mattias Karlsson Sjöberg på Moderskeppet som skrivit den. För er som är fotointresserade så kan jag rekommendera Moderskeppet, helt suveräna :)
Andra boken, längst upp till höger, heter "Photoshop-recept, Moderna effekter på dina bilder" och det är Sanna Lund också från Moderskeppet som skrivit den. Den boken ser jag verkligen fram emot :)
Första boken i nedersta raden, "The photobook" är en bok full av fotografier av många olika fotografer.
Sist och också minst av dessa böcker men säkert väldigt bra är "Konsten att ta vinnande bilder" av Göran Segeholm. Alla böckerna verkar som sagt bra. Nu är det bara min energi som ska fram, men den kommer när den kommer... 
 
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 
Till top