Nu är glada ...

/ Permalink / 1
julen slut, slut, slut alla tomtenissar åker ut, ut, ut! Idag har de verkligen åkt ut och jag har bytt gardiner i två rum. Jag har inte orkat ta allt, har övervåningen kvar och ett rum här nere, men snart så. Granskrället är fortfarande kvar men den överlåter jag med varm hand till mannen och kidsen :D.
 
Jag har funderat... Varför bytte jag från blogger till blogg.se? Jo, jag kommer ihåg att det strulade lite med blogger och sedan var tanken att det mest skulle bli en fotoblogg och jag tycker att foton ser bättre ut på blogg.se, så det fick bli blogg.se. Nu är det här inte enbart fotoblogg utan den handlar om en massa annat men jag har bestämt mig för att jag blir kvar här :) Som ni kanske märker så har jag uppdaterat lite runtomkring, skaffat en liten söt muspekare. Jag får försöka ta tag i det där svåra, html-koder, lite emellanåt så kan det nog bli lite personligt här också. Jag tycker ju faktiskt innerst inne att det är kul med utmaningar med datorn :thumbup:
 
Klurar fortfarande på tävlingen ;) Den som väntar på något gott väntar inte för länge :P
 
Vackra Ludde :)
 
Ta hand om varandra!
/Malin
#1 - - Ann:

Så go han är Ludde - killen med sammetsöron <3

Jag funderade lite på det där med att kunna vara mer privat i blogger... Är det att du där kan låsa din blogg? Eller det kanske du kan i blogg.se också, eller hur fungerar det?

Kram från en som behöver lära sig lite mer om olika bloggportaler :-)

Till top