Oj, oj ...

/ Permalink / 0
oj. Det närmar sig 1000 besökare :thumbup: Jag har lovat en liten tävling så det är väl dags att fixa något litet pris plus fundera på hur tävlingen ska gå till. Risken finns att det kan ta några besökare över 1000 innan tävlingen läggs ut, men vad gör det? Den som väntar på något gott...
 
Magsjukan har hittat hit ännu en gång detta jullov :thumbdown: Så här tvättas, städas och spritas och hoppas på att vi andra ska slippa skiten! Av mindre allvarliga sjukdomar så är nog magsjuka bland det värsta. I och för sig så beror det ju på hur hårt man drabbas, men ändå! Håller verkligen tummarna för att den inte grabbar tag i oss andra.
 
I helgen har tjejerna varit hos mamma och pappa. Det blev ju ett litet tråkigt avslut för S tidigt i morse då hon blev sjuk. A stannade däremot kvar hela dagen idag också. Eftersom A har varit borta så har faktiskt jag ridit ut på Peppe. Tro nu inte att jag inte vet vad jag gör eller att jag plågar honom för det gör jag inte. Han har inga problem med att orka mig och dessutom sitter jag inte och rider "järnet". Vi har tagit ett par lugna skrittrundor i skogen och klättrat lite, styrketräning för honom och även mig kan jag lova. För er som inte vet, så när du som ryttare rider uppför en backe så ska du stå upp, inte sitta ner i sadeln, för att underlätta för hästen och DET är jobbigt :) Så det har allt blivit lite träningsvärk :thumbup: Önskan om att ha en egen häst, en stor häst, har inte minskat efter dessa mysiga ritter. Önska och drömma får man :)
 
Världens snällaste Peppe :love:
 
Ta hand om varandra!
/Malin
 
Till top