Sitter ...

/ Permalink / 0
här i min onepiece och känner mig som "Urcellen Ellen" eller som en amöba, you name it ha, ha. Skön är den! Funderar på hur helgen har varit... Helgen som varit har varit lugn. Skönt! S har spelat poolspel i innebandy i Bodafors och det blev två vinster av två spelade matcher. Full pott! Härligt! Duktiga tjejer!!!
 
Alva och jag tog en skrittur ut i skogen när de kommit hem från bandyn. Det blev i mörkret sent på eftermiddagen, riktigt mysigt och lite spännande :) Vet ju aldrig vad som kan dyka upp. Nu är det så mycket vildsvin ute i skogarna och några sådana vill jag INTE att vi ska stöta på!  
 
Idag har vi varit i Björnklo igen och hopptränat. Peppe var så duktig idag :) Det var gymnastikhoppning och superjobbigt för honom. I slutet såg man på Peppe att han var skittrött :) Annas ridlektioner är verkligen toppen!
 
Redo för avfärd :)
 
 Gymnastikhoppning :)
 
Vi har också, äntligen bakat pepparkakor. Eftersom magsjuka kretsade i familjen runt jul så blev det aldrig av. Kändes inte fräscht att baka när det flög omkring en massa baciller, nej usch! Pepparkaksbaket hade mannen ansvar för och under tiden vilade jag lite. Hade sällskap av A först en stund innan hon skulle baka.
 
 Mysigt :)
(Fy, så gråhårig jag ser ut där till vänster! Är det verkligen så illa?!?!?) 
 
I morgon börjar en ny vecka. Hoppas att ni får en bra sådan!
Kul att det kommer lite kommentarer här på bloggen. Det uppskattas av mig :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
Till top