Velpottan nummer ...

/ Permalink / 1
1 sitter här bakom skärmen. Nu funderar jag på att flytta tillbaka bloggen till blogger i stället. Det är så mycket smidigare och mer hanterbart. Vad tycker ni??? Snälla lämna gärna en kommentar om var ni tycker jag ska fortsätta...
 
Adressen till den andra bloggen är: http://malinlorentzon.blogspot.se/
 
Ta hand om varandra!
Malin
 
Ps. Även om jag flyttar över så blir det tävling såklart :) Ds.
#1 - - Ann:

Gomorron!

Nu har jag läst ikapp lite och ser att du stannar kvar med din blogg här. Det gör du nog rätt i. Jag tycker att det mest har varit strul med blogger på sista tiden. Allt ifrån att bildutrymmet tog slut till att man nu inte har kunnat ladda upp bilder på flera veckor. Det problemet fick jag lösa genom att ladda ner en ny webläsare, Chrome. Inga jättestora problem kanske, men tillräckligt irriterande för mig som bara vill att det ska fungera när jag får tiden att sätta mig vid datorn och blogga lite.

Håller med om att bloggandet gör att man lär sig mer om datorer och bildbehandling. Och du är ju en fena på det här! Html-koder är min stora skräck;-) Ska bli spännande att läsa hur du tar dig an dessa.

Stor kram!

Svar: Hej!Ja, jag tror det blir bra att bli kvar här. Blogger verkar allt vara lite struligt. Tack för dina kommentarer! De värmer :)
Kram
malinlorentzon.se

Till top