Åh ...

/ Permalink / 0
vilken underbar dag det har varit idag! Dagen började med morgonfodring av hästarna i Haga. Därefter tog jag en skrittur på Gatti, denna underbara häst! Lite putsning fick det bli idag också så det blev några timmar i stallet :)
 
Efter middagen tog vi bilen och åkte och badade. Vi åkte till mitt favoritställe, Liden vid Västra Lägern. Hundarna fick hänga med men vid badplatsen fick de inte vara utan jag gick en bit med dem till en liten strand som ligger precis vid vägen. När Ludde förstod vad han skulle få göra, bada så blev han helt galen. Han hade gärna hoppat i så fort han såg vattnet, flera gånger. Han drog något grymt i kopplet :)
 
Lillis kom i mycket pga att han inte ville bli själv kvar på stranden.
 
Sedan var han skeptisk till om detta var något att ha :)
 
Ludde däremot hade kunnat bada hur länge som helst :) Han älskar att simma och bada!
 
Ludde simmar och simmar ...
 
och simmar. Lilleman hänger med bra :) En gång råkade han klättra upp på Ludde så Ludde kom under vattenytan, men inte gjorde det honom något. Ludde simmade bara vidare :)
 
Nöjda grabbar. Ludde ser lite besviken ut att badandet var över för idag, trots två dopp.
 
Ludde var riktigt trött när vi kom hem och slappade tillsammans med mig i hammocken, mysigt :)
 
Alla korten är tagna med Iphonen och det var inte lätt kan jag säga. Kopplena i ena handen och telefonen i andra, ta kort med en hand samtidigt som jag var livrädd för att tappa den i sjön :)
 
I morgon väntar en ny vecka och med den så ska Alva på ridläger hos Ingela Melchersson. Vi andra tar det nog rätt lugnt :)
 
Ha det bra och njut av varje dag!
Kram Malin
 
 
Till top