Idag ...

/ Permalink / 0
var det åter dags för en "Pay and jump" på TRK med Peppe. Alva var anmäld till två starter i 70 cm. Första starten gick helt ok. Visst, det blev ett par stopp men han hoppade vattenmattan utan problem och det är ju ett framsteg :) Andra starten gick riktigt bra, inga stopp eller rivningar, så de fick med sig en rosett hem. Alva var sååååå glad!
 
 
Så nöjd :)
 
Lycklig tjej!
 
Fina Gatti, som jag är medryttare på, debuterade i 70 cm idag tillsammans med sin ägare Mathilda. Det gick hur bra som helst och det såg riktigt fint ut! Nästa gång de ska hoppa tror jag allt att de tar högre höjder. Klokt att börja lågt för att få en känsla för hur hästen är på en tävlingsplats. Hon är superfin, lugn och cool!  
 
Eftermiddagen tillbringades hemma hos mina föräldrar där vi firade mamma som fyller 62 år idag, hurra, hurra, hurra!!! Där bjöds det på mycket goda smörgåsar, goda kakor och en mycket god tårta :)
 
Ikväll när vi kom hem var jag såååå dödens trött så jag var tvungen att gå och lägga mig. Tröttheten från utbrändheten gör sig påmind med jämna mellanrum. Jag sov mellan 18.30-20.00 men som det känns just nu så kommer jag inte ha några problem med att somna ikväll.
 
I morgon väntar en ny spännande arbetsdag :)
Dags att krypa till kojs.
Ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top