"Make...

/ Permalink / 0
 peace with your past
before it spoils your present."
 
Det var det jag gjorde i fredags fm, det som jag tyckte var jobbigt men som var det bästa jag gjort! Jag besökte min gamla arbetsplats, den arbetsplatsen jag hade då jag kraschade i höstas. För kraschade gjorde jag, riktigt ordentligt. Nu var jag där, bjöd mina kollegor på lite fika, utsatte mig för det "jobbiga" och jäklar så skönt det känns nu efteråt! Jag har gjort ett avslut och nu ser jag endast framåt och det känns riktigt bra! Jag kommer inte att fortsätta mitt jobb där utan på en annan skola, där jag arbetstränar, vilken verkar vara toppenbra :) Jag önskar alla som arbetar att tänka sig för innan de pressar sig för hårt, för det är inte värt det. Det tar väldigt lång tid att bli bra. Jag är inte bra än, men mår mycket bättre. Du måste tänka på dig själv i första hand!
 
En arbetskamrat som funnits där, som jag kunnat ringa, som har hört av sig till mig då jag varit sjukskriven och som jag litar på till 100%, fick ett kort och en liten blomma. Så här såg kortet ut...
 
 
Inuti fanns denna vers.
 
Jag levererade också ett beställningskort men vågar inte lägga ut det här än. Väntar lite till så att inget avslöjas :)
 
Om det nu är så att någon vill beställa ett handgjort kort så går det jättebra att höra av sig till mig på mailen. Min mailadress står här, i bloggen, till höger. Tänk på att säga till i god tid, det tar ju lite tid att måla, fundera ut hur det ska göras, jag kanske måste beställa hem dekorationer osv. Jag gör även kalenderframsidor till t.ex. lärarkalendern.
 
Efter denna tuffa förmiddag gav sig Gustav och jag ut till stallet för att sedan åka vidare för att hämta hö. 40 balar hö = härligt kroppsarbete :)
 
Lite go´fika i bilen :)
 
Klappat o klart :) Nu klarar sig Peppe ett tag till.
 
Som ni kanske vet så är jag medryttare på Gatti och i går tog vi premiärturen ut i skogen tillsammans med Alva och Peppe. Det gick hur bra som helst och vi provade alla gångarterna :) Häftigast var galoppen i uppförsbacken, där jag kunde fräsa på lite extra, ja jäklar vad det gick. Hovarna bara smattrade i backen och jag kände hur hon tog i! Vilken livskvalitet! Snacka om att leva i nuet!
 
Fina Gatti :)
 
Idag har Lilleman och jag varit på hundklubben på städdag. Tänk vad det blir trevligt att städa och fixa när man är några stycken :) Gott fika bjöds det på också!
 
 
I morgon är det dags för pay and jump på TRK igen. Hoppas på att det går bättre denna gången :)
 
Ha det bra alla och ta hand om varandra!
Kram Malin
Till top