Vi får ...

/ Permalink / 0
väl se om bloglovin kommer att funka nu efter mina inlägg. Vill ni följa bloggen så klicka bara på Bloglovinknappen till höger, den rosa "följarknappen" och följ instruktionerna så får ni reda på när bloggen uppdateras.
 
Vi njuter i fulla drag av att vara lediga. I närheten av där vi bor ligger badhuset. Där har de en utomhuspool dit alla som vill kan gå och bada, kostnadsfritt. Så har det varit i alla år och det är kanonbra! Det har varit tal om att de inte ska ha den kvar osv. men jag hoppas verkligen att det inte kommer hända utan att den får finnas kvar. Den är perfekt, för alla! Så, både igår och idag har jag varit nere där med barnen så att de har kunnat svalka av sig :)
 
 
 
 
 
 
Satt och fotade min underbara "Mårbacka" häromdagen och blir så sugen på ett macroobjektiv. Det är ett objektiv som du kan ta riktigt, riktigt nära bilder med men det passar också till porträttfotografering. Det objektivet har jag varit sugen på i flera år, undrar om jag ska våga slå till???? Det kostar ju en del... Får fundera några gånger till ;)
 
 
 
 
Nu är det snart dags att dra till stallet och ta en tur på Gatti :)
 
Kram Malin
 
 
 
Till top