Äntligen ...

/ Permalink / 1
 
har Lilleman fått åka till Tranås Veterinärpraktik för att få sin vaccination. Nu behöver jag inte vara orolig över att han hälsar på andra hundar :) Det var två hundar som var väldigt trötta efter veterinärbesöket :)
 
Sover gott!
 
Mys :)
 
Tänkte också försöka bli lite duktig på att borsta hundarnas tänder. Vi får väl se hur det går... Jag tänkte att det är ju bättre att göra det någon gång i veckan än ingen gång alls. Varje dag funkar inte, det vet jag. Så idag köpte jag en lite microfiberduk till Lillemans tänder (den ser ut som något annat ha, ha). Den ska man blöta, trä på fingret och sedan försiktigt massera tandköttet och tänderna. Det gick faktiskt hyffsat bra :)
 
 
Ludde får stå ut med en vanlig tandborste. Han är superduktig! Jag har en tandkräm till Ludde med leversmak. Kan säga att den luktar allt annat än gott!!!
 
Lilleman och Minus kommer faktiskt riktigt bra överrens. Ibland blir det väl lite misstolkningar i kroppsspråket, t.ex. om Minus viftar på svansen (irriterad) så tror Lilleman att han är glad och vill leka, samma sak gäller när Minus kurar ihop sig till en boll (laddar för anfall) så tror Lilleman att han vill leka då med. Kattkroppsspråket och hundkroppsspråket är tvärtom varann. Lite kul att se :)
 
La liga :)
 
Förresten, dagen idag började med ett gott skratt. På "Fotograttis" i Tranås Tidning hade det blivit fel, ett litet roligt fel.
 
 
Lite synd om den lilla tjejen som egentligen skulle vart med men som pga felet inte kom med... Damen på bilden var med på ett ställe till, det rätta där det stod att hon fyllde 75... Ibland blir det lite tokigt :)
 
Hoppas att ni har haft en bra onsdag trots all snö.
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin
#1 - - Ann:

Hahaha... jag fick mig ett gott skratt när du visade grattishälsningen på fb :-D
Är det fint på nya veterinärpraktiken?

Önskar dig en skön helg!
Kram

Svar: Ja, det är riktigt fint på veterinärpraktiken. Det kommer nog Sigge gilla :)
malinlorentzon.se

Till top