Enligt ...

publicerat i Allmänt;
Aftonbladet är våren inställd! Hur surt låter inte det? Men det är bara att stå ut för förr eller senare så kommer den. Det ska väl inte behöva bli sommar direkt? Jag hoppas allt på att det kan bli lite vår. Våren är en av de bästa årstiderna.
 
Idag har jag varit ute länge med hundarna. Det har varit underbart väder ute så det gällde att suga åt sig ordentligt av solens strålar. Hundarna och jag har gått en liten kort runda och sedan har de fått busa av sig i trädgården. Så skönt för dem att springa lösa och leka. Lilleman har varit duktig på sista tiden och hållt sig på vår tomt. Han har ju varit ett par svängar inne på grannens tomt den lille busen :)
 
Ibland händer saker i livet som gör en ledsen, besviken och arg på samma gång. Det hände idag och jag jobbar hårt på att inte tänka på det, fast det är svårt när jag nu är en person som väldigt lätt tar åt mig. Så ikväll tog jag en tur ut  i skogen på Peppe. Det är bland det bästa som finns när jag behöver muntra upp mig själv. En annan sak som gör mig väldigt glad är också att ligga bredvid Gustav på kvällen innan han somnar och prata om dagen som varit och prata om dagarna som kommer. Då myser vi :) Det dröjer inte länge förrän han somnar och när han somnat kan jag inte låta bli att titta på honom, min fine lille pojk. 
 
Mamma älskar dig!
 
I morgon är det skärtorsdag. Vi får väl se om det dyker upp några påskkärringar :)
 
Ta hand om varandra!
Kram Malin

Kommentera inlägget här :