Jag har...

/ Permalink / 0
kommit med i en Buzzadorkampanj :) Det är Flux flourskölj och tuggummi med jordgubbssmak för barn 6-12 år. Så nu får tjejerna skölja :)
 
 
Idag tog jag och Lilleman och gick en liten, liten runda. Han är ju inte så stor än så några längre rundor får Lilleman inte gå. Ludde fick stanna hemma så att Lilleman fick känna att han klarade sig själv på egen hand. Viktigt att ge honom ett bra självförtroende. Det fanns mycket spännande att lukta på :)
 
Spännande :)
 
 
När vi kom in sedan fick Ludde och Lilleman märgben att gnaga på. Ludde tyckte att det inte var mycket att ha men Lilleman förstod att det var gott :)
 
Mums!
 
Helgen har annars varit bra. I lördags var jag och Gustav på hans första barnkalas. Det var en förväntansfull liten kille jag hade med mig i bilen när vi åkte. Det var ett riktigt bra kalas och vi mammor som var kvar bjöds också på gott fika :) Barnen lekte för fullt, fikade och hade så kul. Kalaset avslutades med en spännande fiskdamm :) Själv passade jag på att mysa med fasters favorittjej :) Fasters favoritkille hade fullt upp med att leka :)
 
Underbara lilla unge! Faster älskar dig!
 
Nej, nu är det dags att sova.
Hoppas att ni också haft en bra helg!
Ta hand om varandra!
 
Kram Malin
Till top