Sitter ...

Recept / Permalink / 1
här framför datorn och redigerar foton. Idag har det varit en mysig dag. Gustav har varit hemma från dagis och tjejerna har lekt med kompisar efter skolan. Fullt ös med andra ord men det har gått bra. Jag är känslig vid för mycket stoj och stim efter utbrändheten men det har funkat bra. I och med att de skulle ha med sig kompisar hem så bakade jag en morotskaka. Har ni inte gjort det, gör det! Det är så gott och den blir så saftig. Vill man ha en nyttig morotskaka så kan man hoppa över kletet ovanpå. Här kommer receptet :)
 
Morotskaka
2 ägg
2 dl socker
2 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat eller bakpulver
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
1 tsk vaniljsocker
1 dl olja
3 dl rårivna morötter
 
Glasyr
50 gr philadelfiaost
2 dl florsocker
30 gr mjukt smör
1 tsk vanlijsocker
 
Gräddas i 175 grader i nedre delen av ugnen ca 20-25 minuter,
 
Gott!
 
På förmiddagen var jag och hundarna ute i trädgården. Det är ju helt underbart ute när solen skiner :) och så är det helt underbart att kunna ha bägge hundarna lösa. Lite mer värme skulle iofs inte skada. Idag passade jag på att fota lite så här kommer lite foton :)
 
Kom igen då!
 
Jag vill ha bollen!!!
 
Vi kommer matte :)
 
 
Skärp dig Lilleman!
 
Lilleman spanar ut över ägorna :)
 
Underbar!
 
Söt!
 
Finns inget sötare än en cockervalp!
 
Idag fick jag allt vara lite sträng mot Lilleman. För andra gången sprang han igenom häcken in på grannens tomt när vi var ute och lekte i trädgården. Så idag blev matte sträng! Tror allt att han förstod, för han skämdes allt efteråt. Annars sköter han sig exemplariskt och han är en sådan glädjespridare :) Jag älskar verkligen vår nya familjemedlem och det verkar jag inte vara ensam om att göra...
 
Hoppas att ni har haft en bra fredag!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 
 
 
#1 - - Ann:

Underbara bilder! Älskar speciellt när han spanar ut över ägorna och den näst sista.
Tack för receptet! Måste erkänna att jag aldrig gjort en morotskaka i hela mitt liv, det ska jag råda bot på redan idag:-)
Ha en fin lördag, kram!

Till top