Nej ...

/ Permalink / 1
den lokala debuten för Alva och Peppe blev ingen höjdare :( Peppe var inte alls på humör utan var riktigt taskig mot Alva. Struntade precis i henne och vad hon ville. Nu ger vi inte upp hoppet även om vi, både Alva och jag, var väldigt besvikna igår. En stor eloge till de "stora" tjejerna på TRK som kom och peppade Alva efteråt. Det betydde väldigt mycket för henne (och mig)! Nästa helg tar vi Peppe med oss och åker på en lokal hopptävling i Boxholm. Det kan knappast gå sämre. Trots det så älskar vi vår Peppis :)
 
 
Efter hopptävlingen åkte vi hem och sedan drog jag till hundklubben där det var klubbmöte. Där fick bl a jag en liten present för arbetet jag lagt ner på hemsidan. Det värmde :)

Kan också meddela att kolan var mmmmmmm!
 
Efter mötet drog vi ut till brorsan och hans familj där vi grillade tillsammans med brorsan och mina föräldrar.Vi hade det väldigt trevligt och som vanligt så åt jag mer än vad som behövdes men det var sssååååååå gott!!! Passade på att fota lite. Här kommer några foton :)
 
Söt!
 
Attityd!
 
 
 
Kan ju vara gott med slang :)
 
 
Maja
 
Pirra
 
Som ni kanske ser så har jag lite olika redigeringar på korten här ovan (plus fotot på Alva och Peppe, inte presentkortet, det är instagram), lite old-style (de ljusare) och sedan mer "vanligt". Vad tycker ni är snyggast?
 
Idag har det varit fullt ös! Nästan lite för mycket för min del, blir så sjukt trött! Dagen började med morgonfodring i stallet. Sedan blev det trimning av två hundar, Klara och Evert. Lilla Klara hade jag inte trimmat innan utan bara hälsat på. Det är en sån söt liten tuss :) Här kommer ett foto på Klara innan trimningen och ett efter. Dessa foton är tagna med Iphonen.
 
Före
 
Efter
 
Hoppas att ni har haft en bra helg!
Ta hand om varandra!
Kram Malin
 
 
 
 
#1 - - Emelie:

Jättefina bilder Malin! :) Hälsa Alva att jag också hade en ponny som allt som oftast inte gjorde som jag ville, och jag tror att man blir en bra ryttare av det (fast det inte känns som det just då). Man får liksom kämpa lite mer och tar inte allt för givet :) Kämpa på! Kram

Till top