Virka, virka...

/ Permalink / 0
virka. Det är det jag gör när det finns lite tid över och tro det eller ej, ni som tycker jag har så mycket för mig, så har jag fått ihop dessa mormorsrutor :) 
 
Så tid har det allt funnits :) Tror det är 17 st :)
 
Jag har tänkt göra en filt. Till det behövs det ca 200st... Så det är en bit kvar om jag säger så... Det är väldigt roligt i varje fall och inte ett dugg svårt!
 
I går ringde de från Sharpman att mina vinterridstövlar hade kommit hem så idag åkte vi dit.
 
 
De var jättesköna och vi får hoppas att de håller värmen i vinter :)
 
Lite svårt är det allt att åka till Sharpman utan att köpa något annat ;) Så det blev ett par ullsulor att lägga i stövlarna, lädervård och ett varmt och skönt pannband :)
 
Trots märket så var priset helt ok :)
 
Letandet efter D-ponny fortsätter. I fredags ringde en tjej som en säljare som vi varit i kontakt innan (de hade en så fin D-ponny till salu som hade passat Alva perfekt, tyvärr var en annan familj före och fick köpa henne, i varje fall ... hon frågade mig om hon fick tipsa den här tjejen (hon som ringde) om oss och jag sa ok). Tjejen som ringde hade en D-ponny till salu och hennes kompis hade några fler. De är tränare som köper in hästar och rider till dem och sedan säljer dem, typ av försäljningsstall. De skulle filma i helgen så skulle vi få filmerna nästa vecka :) Superspännande!!! Om vi skulle hitta några intressanta ponnysar så ska Alva få provrida alla dem då vi åker dit och kanske, kanske kan det finnas någon som passar. Peppe är fortfarnade kvar. Det är många som ringt, jag har tappat räkningen nu, några har jag avrått t.ex. sådana som ska ut och tävla, de som inte förstår det här med att vara försiktig vid betessläpp eftersom Peppe är fångkänslig. Sedan finns det ju prutare och jag kan absolut tänka mig att gå ner i pris men skambud, nej, nej glöm det!
 
Nu blir det snart lördagsmysoch i morgon bitti blir det morgonfodringsmys i stallet :)
 
Ha det gott!
Kram Malin
Till top