Alva har...

/ Permalink / 1
fattat ett stort beslut. Idag har hon bestämt sig för att sälja Peppe, hennes ögonsten, hennes älskade poony. Ett tufft beslut som jag tycker är helt rätt. Peppe har varit fantastisk för henne! Han har höjt hennes självförtroende och fått henne att gå framåt i sin ridning att det nu är dags att gå vidare. Jag har pratat med henne om detta innan men då har hon inte velat och jag har inte tvingat henne. Detta är ett beslut som jag anser att hon själv måste ta, och nu känner hon att det är dags att Peppe ska förgylla någon annan liten försiktig tjejs ponnyliv. För det var precis sådan som Alva var då vi skaffade honom, försiktig, vågade inte hoppa. I början när vi hopptränade för vår tränare Anna så travade hon över små kryss, idag hoppar hon hinder, räcken, oxrar, trippelbarr. Fantastiske Peppe, vet inte vem som gråter mest då han flyttar, Alva eller jag.
 
Vi har börjat titta på D-ponnier med mer fart och fläkt. Vi har hittat några stycken och Alva är supersugen på att åka och provrida :) Hon känner att hon är redo att gå vidare och det är det som är viktigt.
 
Vet ni någon som vill ha en supersnäll, supertrygg C-ponny så har vi Peppe. Vår älskade Peppe.
 
 
 
 
 
 
 
Natti, natti!
Kram Malin
#1 - - Anna:

Skönt att beslutet är taget o att Alva själv tycker det är dags. Sen kan man ju aldrig skydda sig mot den dag då vännen åker. Viktigt att sörja men ändå blicka framåt mot nya mål men en ny vän. Lycka till! Kram

Svar: Tack! Kram
malinlorentzon.se

Till top