Igår kom det ...

vårt nya köksbord plus stolar och det blev så bra!!! Jag är supernöjd! Vi har köpt bordet och stolarna från Fjordmarks i Aneby. Vilken service och vilka trevliga människor! Kan säga att det är inte sista gången som vi köpt något därifrån!
 
 
Var ju tvungen att ha dynor till stolarna också så jag susade upp till Åhléns och hittade grå med svart och vit text på, supersnygga! Nu ska jag bara skaffa lite svart eller grå tabletter till bordet också :) Det blir en tur till Ullared framöver som tur är!
 
Fina, eller hur :)
 
Lilla Missan har också fått sitt klätterträd. Det uppskattades också även av Minus. Trodde han skulle riva hela trädet när ha satte igång, han är ju inte direkt liten... Men det gick bra och han tyckte nog att det var lite kul :D Missan älskar det, helt galen leker hon med råttorna som hänger från tre ställen.
 
 
Denna fredag är en inte så vanlig fredag utan även fredagen innan lov. Känslan är obeskrivligt skön! Hade inte fixat en vecka till så lovet kom helt perfekt! Mitt mål denna termin var att först och främst fixa arbetet fram till novemberlovet och det gjorde jag! Klapp på axeln :)
 
I helgen händer det också en massa. I morgon ska jag och Lilleman till Mjölby på utställning. Det ska bli så kul att träffa alla utställningsvänner och att få visa upp mitt lilla hjärta :)
 
Livet är ju inte precis en hit då man har utställningstäcke på sig :) Men ska man vara fin får man lida pin ;) 
 
Det blir spännande att se hur det går så håll tummarna! På söndag ska jag och Alva åka och provrida en ponny. Hoppas verkligen att det kan vara något för Alva. Det skulle vara så kul!
 
Kram Malin