Det kostar ...

Inredning / Permalink / 1
att vara hemma och sjukskriven... både att man förlorar pengar pga att jag är hemma och sjuk plus att jag shoppat över nätet, vad ska jag annars göra på dagarna när jag inte sover ;) De senaste dagarna har jag beställt nya gardiner till köket och vardagsrummet (det behövdes!), nya skor till mig och Siri (det behövdes också vill jag lova! Inte så kul att gå i Converse hela tiden). Skorna har jag beställt från Zalando och herregud, vad mycket snyggt det fanns där! Risken är nog stor att det blir sådär hysteriskt som deras reklam är ha, ha. Idag kom också reklamblad från Fjordmarks i Aneby på posten och där hittade jag ett så fint köksbord med stolar till :) Vill ha, vill ha, vill ha ...
 
 
 
Frågan är bara om allt ska vara helvitt eller om vi ska ha bordsskiva och stolsitsar i oljad ek . Jag tror att jag är mer för det sista, oljad ek, eftersom bänkskivorna i köket är i ek. Det blir nog enhetligt och snyggt :) Vi får väl se om det blir så.
 
Sedan har jag beställt en bok. Boken handlar om Anne-Charlotte Andersson och hennes liv på landet under fyra årstider. Hon bjuder på recept, tips, en massa fina fotografier osv. Jag följer Anne-Charlotte på hennes blogg, "Fyra årstider", och jag är så imponerad av hur hon har gjort sin dröm till verklighet. Jag tycker absolut att ni ska ta en sväng förbi hennes trevliga blogg!
 
Ska bli så intressant att läsa :)
 
Om lite mer än en månad kommer det att dyka upp en ny liten varelse här ... Jag tror inte jag förvånar någon som känner mig... I varje fall ...då flyttar lilla Missan hit :) Herregud, en liten kattunge, jag som inte skulle ha någon mer katt men där sket det sig. Jag är inte förvånad ha, ha. Känner jag mig själv rätt så kommer det alltid bo minst en katt hos mig. Lilla Missan är bara dryga veckan gammal just nu, har inte öppnat ögonen än men är vackraste lilla kissetjejen :) Tjej ja... det var det vi trodde när vi kollade, fast det är lurigt att könsbestämma så små kattungar. Det får väl vara en liten Misse annars, som Siri sa.
 
 
Hoppas att ni har haft en bra start på veckan!
Kram Zooägaren ha, ha .... Malin
#1 - - Mia Runn:

Ja du Malin, inte kul att va sjuk :(
Såg du de fina hjärtanen i nån flätad kvist på de sista sidorna i möbelkatalogen? Fick mej att vilja åka till Aneby bums!
Krya på dej

Svar: Tack :) Ja Mia, visst såg jag dem! Så fina! Det får allt bli en tur dit när jag frisknat till :) Vi ses!
malinlorentzon.se

Till top