Tänk att...

/ Permalink / 1
man kan bli så kär att hjärtat i kroppen bara smälter. Det har jag blivit denna vecka och nu inte i någon annan karl eller så utan i en liten hårig boll på ca 300gr för tillfället :) Lilla Missan kom till oss för snart en vecka sedan. Tanken var att hon skulle kommit i november, då hon var 12 veckor men tyvärr ville livet något annat. Missans mamma Sickan blev ihjälkörd och hon fick naturligtvis komma till oss på direkten. Jag fick ställa klockan på natten för att mata och det skulle matas flera gånger per dag. Vissa dagar har vi haft dagisplats hos min mamma och pappa :) Än så länge har det fungerat hur bra som helst. Lilla Missan äter, sover gör A och B precis som hon ska. Hon är världens sötaste och underbarste lilla kisse!
 
Lilla hjärtat!
 
Igår var jag med Lilleman på hans andra utställning. Det var inofficiell utställning på Tranås BK och det gick så bra så!
 
Domare var Johan Hjertberg, mycket bra och noggrann.
 
Uppställning :) En gräsligt gråhårig matte, hua!
 
Lillemans kritik: "Trevlig maskulin hane med bra huvud och uttryck. Bra hals och skuldra, korrekt överarm. Härlig överlinje, bra kors, välvinklad fram och bak. Rör sig med bra steg runt om dock något löst fram. Trevlig päls och färg".
 
Mattes fina kille!
 
Detta resulterade i HP och BIM. När han sedan mötte tiken tog det stopp. Jag är så nöjd med hur han skötte sig och visade upp sig. Lilleman var så duktig. Något som var lite kul var att domaren sa att han var en väldigt fin och stor cocker :) Idag är det ofta man får höra att cockrarna har blivit så små så detta var ju positivt. Så nu ska vi  ta och ställa i Mjölby nästa gång :)
 
Tack snälla Laila Andersson som fotade mig och Lilleman på utställningen. Jag blev så glad för bilderna idag när de kom på mailen :)
 
Avslutar inlägget med denna bild som visar hur jag har det vid datorn:
 
Sussar gott under min tröja vid datorn :)
 
Ha en skön söndagskväll!
Kram Malin
 
 
#1 - - Agneta:

Härligt att höra att det går bra med kissemissen. Otroligt söt :)

Svar: Tack! Ja, det är så skönt :)Kram
malinlorentzon.se

Till top