Igår var ...

publicerat i Allmänt;
det dags att fira lite påsk hos mina föräldrar. Underbart god mat och väldigt trevligt var det. Brorsan var där med sin familj och som det brukar så åker kameran fram och det blir några foton på Ebba :)
 
 
 
 
 
På kvällen åkte Alva och jag ut till Blacky en sväng och borstade iordning honom. Passade också på att fota honom. Det är liiite svårt att fota honom för han är väldigt sällskapssjuk och vill komma och prata och mysa när vi är i hagen :) Han är för go vår Blacky!
 
 
 
 
Alva och Blacky hoppade några hinder igår förmiddag. Hon testade på att hoppa några 80 cm hinder och det var som jag trodde, inga större problem :) Så nu har vi också anmält till Lätt D i Aneby på lördag, wiiiii vad kul det ska bli. Det känns bra för Alva känner sig trygg med detta också. Hon har själv fått bestämma om hon ska vara med i Lätt D och nu kände hon att det fixar de :) Så jag fick tillåtelse att anmäla ;)
Här kommer några foton från hoppningen :)
 
 
 
 
 
Idag har vi varit en sväng på Sharpman och shoppat loss ... igen ... Blacky fick nya boots, jag köpte mig nya stallkängor, lite snoddar, fleecejacka, en foderbunke eller vad det heter och lite annat smått och gott.
 
Bästa stallkängorna :) Än så länge fina ;)
 
Gott att käka lite ute efter ett svettigt dressyrpass :)
 
I morgon är det vardag igen. Hoppas att alla har haft en skön påsk! Vädret har ju varit helt underbart!
 
Kram Malin

Kommentera inlägget här :