Trodde ...

/ Permalink / 1
magsjuketiden var över för denna gång men tji fick jag. Natten till söndag blev Alva sjuk :( Så idag är jag hemma hos henne, lillebrorsan är också hemma. Jag tycker att det är lite onödigt att skicka honom till förskolan ifall han skulle insjukna. Jag vill inte dela med mig av denna sjuka!
 
Att pyssla var väldigt längesedan jag gjorde, men eftersom jag fick en beställning på ett "Grattis"-kort så tog jag tag i det igår. Lägger bara ut en liten glimt av det idag så kommer mer bilder på kortet i slutet av veckan. Vill inte avslöja för mycket innan det ska överlämnas :)
 
Lite fina rosor :)
 
Eftersom Alva blev sjuk igår så blev det ingen hoppträning. Istället tog jag mig en lång skrittur på Blacky tillsammans med Mari och Uro. Att uppleva naturen från hästryggen nu är helt underbart! Fåglarna kvittrar, det luktar vår och söta små blåsippor, vitsippor och tussilago har tittar fram. Våren är verkligen fantastisk!
 
Ha det!
Kram Malin
 
#1 - - Sanna Hornbrink:

Ser ut att bli fint, tänkte rådfråga dig som är expert lite när det blir dags för mina bröllopsinbjudningar

Svar: Ja, jag hoppas att beställaren blir nöjd :) Vad glad jag blir att du ser mig som en expert :) Du får gärna rådfråga! Tänk att du ska gifta dig! När är det dags?
malinlorentzon.se

Till top