Bloggen har fått en upp-

/ Permalink / 0
fräschning i bloggrubriken/bilden idag och så har jag lagt in en FB-knapp, som finns under inläggen. Jag vet inte än om jag ska behålla FB-knappen eller inte, vi får se. Vad tycker ni?
 
Dagen började med hoppträning för Anna. En riktigt bra hoppträning som alltid där de bl a fick träna på att få hästarna att vara lydiga. Det gick riktigt bra och Blacky har blivit så fin och musklat på sig som Anna sa. Det är så kul att få höra sådant efter allt jobb som vi lägger ner varje vecka :) Blir så glad! Det är lätt att bli hemmablind.
 
Toppenträning!
 
Idag har vi firat också, för idag har vi haft Blacky ett år. Det firade vi med att han fick hoppträna, vilket han älskar, Blacky fick massor med smaksiga äpplen efteråt och kramar och massor av kärlek :) Iofs så får han det i vanliga fall med ;)
 
Idag för ett år sedan skulle vi åka och hämta honom hos Michaela Görloff/Stall Görloff i Kållered, men jag trodde knappt att vi skulle komma iväg. Natten tills avresedagen hade det varit sådant snöoväder, så transporten fick skottas fram med traktor. Det var stora drivor med snö! Jag ljuger inte om jag säger att drivorna vid stallet var över en meter höga! Till slut fick vi fram transporten och vi kom iväg. Vägarna var hemska, som tvättbrädor men vi kom till Kållered och vi kom hem också. Jag har nog aldrig varit så nervös av att köra, dåliga vägar och många dåliga förare som var tvungna att ligga så nära transporten som de bara kunde. Att det ska vara så svårt att hålla avståndet! Blacky skötte sig perfekt och vi stannade bara en gång på vägen hem för att kolla att läget var lugnt, vilket det var :) Väl hemma i Haga installerade han sig med ro och började käka med en gång.
 
Tack Michaela för att vi fick förtroendet att köpa Blacky av dig! Jag glömmer aldrig den dagen du ringde mig och sa att du hade en ponny som kanske skulle passa oss. Du hade fått nys om oss av en annan familj som skulle sälja sin ponny som vi hade varit intresserade av, men där vi var för sent ute. Mamman i den familjen hade frågat mig om hon fick tipsa dig om mig vilket hon fick och gjorde. Ödet.
 
Vi är så glada i vår Blacky och han är verkligen en toppenponny som passat oss perfekt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha det gott alla!
Kram
Till top