Jag har åkt...

Inredning / Permalink / 0
på en sådan tråkig förkylning :( Hostig, täppt i näsan, ont i halsen och allmänt hängig. Ingen energi alls :( Lite tur i oturen är jag hemma och vabbar för Gustav som spydde i söndags natt, så jag kan vila mig när jag vill :) Så skönt!
 
Här hemma håller mannen på att fixa till det i Alvas nya rum. Det målas, slipas och framöver kommer tapetseraren och tapetserar :) Alva har själv fått välja tapet och den var jättesnygg! Ni får se resultatet framöver.
 
Ska bli så skönt när allt är klart!
 
Igår satt jag och fixade med lite armband. Jag testade att göra ett "Paracord armband", de är ju gjorda av fallskärmslina, med ett hästbett inflätat. Det blev riktigt snyggt och bra! Jag gjorde också ett utan :)
 
Så här ser de ut.
 
Jag gjorde också ett läderarmband, där jag stansat och tvinnat tunt, tunt läderband.
 
 
Idag trillade det in en beställning till :) Så det blev till att beställa hem material. Jag tror det armbandet kommer att bli supersnyggt! Vi får väl se...
 
Nu ska jag ta mig en fika. Ikväll blir det stallet, vad annars ;) Fast ingen ridning, idag får pärlan vila :) Jag ska däremot laga knäppningen på Blackys täcke. Det satt fast till hälften igår och jag hoppas verkligen att det sitter kvar idag, annars blir det att ta ficklampan och ut i hagen och leta...
 
En sak till jag måste göra är att försöka komma på vad jag önskar mig i julklapp... Vad önskar ni er i julklapp?
 
Ha det gott alla!
Kram
 
Till top