Julen kom ...

publicerat i Allmänt;
och julen gick. Själva julfirandet har varit trevligt, roligt, mättande och mysigt :) Själva julaftons morgon startade i stallet med glöggmys. Den här gången följde Siri med, men det var inte för att åka till stallet hon följde med utan för det vi skulle göra efteråt, nämnligen åka och köpa ett marsvin till Gustav i julklapp. Det stod högt på hans önskelista, att få ett eget husdjur, och ni som känner mig blir nog inte förvånade att det blev så, för vad är det för skillnad på två eller tre marsvin... Han blev i varje fall så glad och satt och bara fnittrade när han öppnade paketet med Sötis i. Ja, hon kallas så fast hon heter Sotis, så har Gustav bestämt :)
 
Tjejligan Skrutta, Sötis och Teddy.
 
Mycket julmat har det blivit, även hundarna har fått smaka. Det räckte med en liten jultallrik med prinskorv, julskinka och köttbullar för att Luddes mage skulle bli dålig. Fy sjutton vad han har fisit denna julen och jag kan lova, det luktar, och det luktar INTE rosor!!! Det är allt synd om honom för han skäms, ha, ha, stackarn :)
 
Duktiga grabbar som väntar på det magiska ordet "varsågod" :)
 
Tack tomten för i år! Fy så skum han ser ut...
 
Tomten kom ju i år också och det blev paket till mig med så jag har nog allt varit lite snäll ;)
 
Bäst att ge tomten en kram så kanske han kommer nästa år igen :)
(Undrar vad sjutton svärfar gör vid väggen där bakom???)
 
Vädret har ju varit helt underbart! Solen har visat sig från sin bästa sida. Vi passade på att rida ut och kameran åkte med :)

 
 


Fina tulpaner fick jag av svärmor när de var förbi på juldagen.

 
 
I morgon väntar julklappshoppning med maskerad. Alva och Blacky ska vara med och det ska bli så kul :) Jag avslöjar inte vad de ska vara utklädda till. Vi har i varje fall haft väldigt roligt så vi planerat.
Hoppas att jag kan ta lite bilder i morgon så dyker de upp här framöver.
 
Hoppas att ni har haft en bra jul!
 
Kram
 

Kommentera inlägget här :